Oletko liian riippuvainen lääkkeistä ja injektioista?

Hipbone Yumeiho®-terapia on luonnollinen hoito sekä sairauksia ehkäisevä lääke. Se ei tarvitse sellaisia länsimaisessa lääketieteessä laajalti käytettyjä asioita kuin hienot tutkimukset, kemiallisten ja synteettisten lääkkeiden jakelu, injektiot ja leikkaukset.

Lisäksi sairauksien määrittely potilaiden fyysisten tarkastusten avulla on Yumeiho®-terapiassa tarpeetonta.

Tämä johtuu siitä, että Yumeiho®-terapia on perustavanlaatuinen (syylähtöinen) terapia. Se eroaa ratkaisevasti oireenmukaisesta lääkkeestä ja luokitukseen perustuvasta lääkkeestä, joka ei voi parantaa sairauksia kokonaan. Näillä korjaustoimenpiteillä on omat rajoituksensa.

Esimerkiksi lääkkeet ja ruiskeet, joiden tarkoituksena on poistaa kipuja, halvaannuttaa vain väliaikaisesti tietyn kehon osan protestoinnit, jotka ovat valituksen aiheita epäsäännöllisyydestä.

Jos kivusta kärsivä osa on halvaantunut, potilas saattaa pystyä välttämään kivut, mutta tämä hoito voi, jos sitä käytetään usein, muodostaa tavan, jonka seurauksena normaalit hermosolut häiriintyvät parantumattomalla tavalla ja potilaan saattaminen onnettomaan tilaan, jossa hän menettää poikkeavuuksien tunteen.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)