Yumeiho®-terapian reaktioiden ilmaantuminen osoittaa, että toipuminen on alkanut

Jotkut potilaat valittavat, että heidän ahdistuksensa ovat pahentuneet hoidon saamisen jälkeen. Kutsun tätä ilmiötä "Yumeiho®-reaktioiksi".

Yumeiho®-reaktiot voivat olla oireita sairauksista, jotka ovat voimistuneet tai ilmaantuneet ensimmäistä kertaa. Tämä ilmiö ilmenee myös ihmisillä, jotka ovat saaneet Yumeiho®-terapiaa yleisestä hyvästä terveydestä huolimatta.

Nämä reaktiot, jotka ovat havaittavissa vakavia sairauksia sairastavien tai pitkän ajan kuluttua Yumeiho®-terapiaan uudelleen aloittaneiden keskuudessa, eivät ole huolestuttavia, koska kaikki tällaiset reaktiot häviävät hoidon jatkuessa. Ne eivät ole lainkaan vaivoja.

Yumeiho®-reaktiot ilmenevät sairauksien toipumisprosessissa, ja mitä aikaisemmin terapia tuottaa vaikutuksia, sitä aikaisemmin niiden reaktiot tulevat. Reaktiot lakkaavat ilmaantumasta lyhyessä ajassa, ellei hoitoa lopeteta.

Nämä reaktiot vaihtelevat niin paljon yksittäisten potilaiden mukaan, että on vaikea määrittää selvästi, kuinka usein niitä esiintyy. Yleisesti ottaen niitä kuitenkin esiintyy kahdesta kolmeen kertaa 20 terapiakerran aikana ja kerran harvemmissa istunnoissa.

Saatat ajatella toipuvasi huomattavasti sairaudesta, kun havaitset tällaisia reaktioita.


Mekanismi, joka laukaisee Hipbone Yumeiho®-terapiareaktiot

Mikä aiheuttaa Yumeiho®-reaktioiden tapahtumisen? Kaikki lonkkaluun siirtymät aiheuttavat jännitystä Articulatio Coxaelle sekä kroonista verenkiertohäiriötä kehon yläosiin siirtymän puolella. Ne, joilla on siirtymä oikeassa lonkkaluussa, kehittävät sellaisia ​​oireita kuin migreeni, jäykkyys jne. kehon oikealla puolella.

Ihmiset, joiden oikea lonkka on siirtynyt, siirtävät painonsa vasemmalle jalalle seisoessaan. Yumeiho®-terapia on suunniteltu siirtämään vasemmalle jalalle asetettua painoa takaisin oikealle jalalle, jolloin kehon oikean yläosan verenkierto parantuu. Tämän seurauksena paino siirtyy kehon vasemmasta yläosasta, mikä saa aikaan tilapäisen siirtymän vasemmassa lonkkaluussa.

Seurauksena kehon vasemman yläosan lihasten ja sidekudosten jännitys tai jäykkyys voimistuu, jolloin heikentyneet osat aiheuttavat oireita.

Painon siirtyminen oikealle jalalle ja vartalon oikean yläosan taakka vartalon vasemmalle puolelle ei tarkoita vain terapiani päättymistä. Oireet ovat tähän mennessä lieventyneet tai poistuneet, mutta oireet toistuvat, kunnes oikealle jalalle siirretty paino jakautuu tasaisesti molemmille jaloille ja vasemman jalan siirtymäprosessin aiheuttama heikkous poistuu.

Potilaat kestäisivät Yumeiho®-reaktiot edelleen puolesta kuukaudesta noin kuukauteen, vaikka hoito keskeytettiin puoleen väliin tällaisten reaktioiden pelossa.

Huomaa, että tällaisten reaktioiden pitäisi hävitä hoidon aikana, ellei sitä keskeytetä. Nämä reaktiot ovat virstanpylväitä, jotka ohjaavat sinut terveyteen palautumiseen. Siksi potilaiden tulisi ottaa ne vastaan melko vieraanvaraisesti. On silkkaa väärinkäsitys ajatella, että potilaiden tilat ovat huonontuneet terapiani jälkeen. Pidä näitä reaktioita jonkinlaisina tilapäisinä takaiskuina koko kehoon, kuten koet jäykistetyiden hartioiden hieronnan jälkeen.


Konkreettisia sairauksia ja esimerkkejä hoidon jälkeisistä hipbone Yumeiho -reaktioista

Kaikki seuraavat reaktiot loppuivat lyhyessä ajassa ja sairaudet paranivat.

Allerginen nuha (11, mies) – tukos siirtynyt oikeaan sieraimeen vasemmasta sieraimesta, autopahoinvointi.

Autonominen epätasapaino (39, nainen) – kutina molemmissa käsissä.

Toinen nainen, jolla on krooninen huimaus.

Veden kerääntyminen oikeaan kyynärpäihin ja polviin (42, mies).

Välikorvatulehdus (6, poika) – kivut alkoivat molemmissa korvissa.

Jäykkyys kaulan oikealla puolella (25, nainen) – kivut alkoivat tarttua oikeanpuoleisiin hampaisiin.

Whiplash-oireyhtymä (35, nainen) - hengitysvaikeudet.

Pohjukaissuolihaava (45, nainen) – korvien soiminen (josta hän on kärsinyt usein todennäköisesti tuberkuloosin hoitoon annetuista streptomysiinirokotteista).

Autonominen epätasapaino (60, nainen) - kivut oikeassa alavatsassa ja oikeassa lonkassa (hänellä oli kiviä virtsatiehyessä, jotka poistuivat Yumeiho®-hoidon jälkeen).

Kuntoutus aivoverisuonisairauksista (80, nainen) – melko kova vatsakipu (vatsan toiminta oli ollut heikkoa lapsuudesta lähtien).

Väsymyksestä johtuvat oikean silmän kivut (38, mies) – hyytävä tunne oikeassa silmässä Yumeiho®-terapian jälkeen. Näiden lisäksi on raportoitu erilaisia muita reaktioita, kuten kutitus, hiusten oheneminen, sydämen lyöminen, takykardia, ripuli, kiihtyneet kuukautiset, lisääntynyt kuukautisvuoto, kuume, kenkähaavat, hikoilu, syvää unta vaikeuttava koko kehon punoitus, uneliaisuus, kylmä... jne.

F.S., 36-vuotias nainen, joka tuli luokseni piiskaiskuvammojen hoitoon, oli ainutlaatuinen potilas. Hän osoitti erilaisia reaktioita jokaisessa terapiani istunnossa. Hän toipui 20 istunnon jälkeen ja elää nyt terveellistä elämää.

Jokainen potilas on tervehtynyt näiden reaktioiden läpikäymisen jälkeen.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)