Yumeiho® kurssit

Kurssi uusille Yumeiho®-terapeuteille (tasot 1 ja 2)

Hienoa, että olet kiinnostunut oppimaan Yumeiho®-terapiaa!

Kurssin kuvaus

Kurssi antaa sinulle kattavat tiedot kaikista Yumeiho-terapiatekniikoista. Kurssilla opit Yumeiho®:n teoriaa ja harjoittelet itse tekniikoita ensimmäisestä päivästä alkaen.

Kurssin tavoitteena on tarjota syvällinen ymmärrys Yumeiho®-terapian periaatteista ja käytännöistä sekä valmistaa osallistujat tasoilla 1 ja 2 vaaditun pätevyyden saavuttamiseen.

Kurssi päättyy kokeeseen, jonka läpäisseet saavat 1 tason ja 2 tason todistuksen (diplomi), sekä Japanin Yumeiho® keskuksen myöntämän 15 kuukauden lisenssin.


Kurssin järjestäjät

Opetuskieli on englanti.


Kurssin kesto

Toteutuakseen kurssi vaatii 4-6 osallistujaa. Kurssilaisten toiveista riippuen kurssi voidaan järjestää myös tiiviimmällä rytmillä, esim. 5-6 viikonloppua (3 päivää kerrallaan) tai yhtäjaksoisesti 3 viikkoa (6 + 6 + 4 päivää).


Hinnat ja ilmoittautuminen

Kuka voi osallistua?

Yumeiho®-kurssille osallistuminen edellyttää riittävää tietämystä ihmisen fysiologiasta ja anatomista.

Kurssille voi kuitenkin osallistua ilman aiempaa tietämystä näistä aiheista. Tällöin suositellaan, että kurssilainen hankkii tarvittavat tiedot omatoimisesti kurssin kuluessa, esimerkiksi kirjojen tai verkosta löytyvien koulutusten avulla. Tämä lähestymistapa tukee oppimiskokemusta ja auttaa varmistamaan, että osallistujilla on vahva perusta Yumeiho®-terapian opiskelulle.

Koe ja pätevyydet

Kurssin lopussa järjestetään kaksiosainen koe

Kirjallinen osa

Kokeen ensimmäinen osa on kirjallinen arviointi, joka mittaa kokonaistietämystäsi ja ymmärrystäsi Yumeiho®-terapiasta. Tässä vaiheessa keskitytään teoreettiseen osaamiseesi.

Käytännön osa

Kokeen toinen osa tarjoaa sinulle mahdollisuuden näyttää käytännön taitosi ja soveltamiskykysi. Kokeessa suoritat joitain Yumeiho®-terapiatekniikoita. Samalla sinulta pyydetään myös kuvailua tekniikoista, odotetuista vaikutuksista ja mahdollisia sivuvaikutuksista. 

Koetulokset ja todistus

Kokeen tulokset julkaistaan saman päivän aikanan. Kokeen läpäisseille myönnetään Yumeiho®-terapeuttisen pätevyyden osoittava todistus (diplomi) heti kokeen jälkeen.

Yumeiho® Säännöt tasojen 2 ja 3 osalta


Taso 2 (dan) - aloittelijan taso (shokyū)


Taso 3 (dan) - keskitaso (chukyū)

Yumeiho® säännöt löytyvät kokonaisuudessaan Yumeiho® Säännöt sivulta.

Yumeiho® ja lisenssit