Kurssit


On hienoa, että olet kiinnostunut oppimaan Yumeiho®-terapiaa! Tässä on lisätietoja kurssista:

Kurssin Kuvaus:

Yumeiho®-terapia on monimutkainen, ennaltaehkäisevä ja terveyttä edistävä hoitotekniikka. Kurssilla opit Yumeiho®:n teoriaa ja harjoittelet itse tekniikoita ensimmäisestä päivästä alkaen. 

Tämä kurssi kattaa sekä ensimmäisen että toisen Yumeiho-tason (Dan), ja ne suoritetaan yhdessä. 

Valitsemalla tämän kurssin, voit ansaita Yumeiho®-terapian virallisen ammatinharjoittajan todistuksen (diplomin). Kurssin tavoitteena on tarjota syvällinen ymmärrys Yumeiho®-terapian periaatteista ja käytännöistä sekä valmistaa osallistujat pätevyyden saavuttamiseen tällä alalla.


Kurssin Järjestäjät:

Kurssin Vaatimukset ja Kesto:

Hinnat ja Ilmoittautuminen:

Tämä kurssi antaa sinulle kattavat tiedot kaikista Yumeiho-terapiatekniikoista, ja sen suorittamisen jälkeen voit saada Yumeiho®-terapeutin todistuksen (diplomin). 

Kuka voi osallistua?

Yumeiho®-kurssille osallistuminen edellyttää riittävää tietämystä ihmisen anatomista ja fysiologiasta, mutta on mahdollista osallistua kurssille ilman aiempaa tietämystä näistä aiheista. Suositeltavaa on kuitenkin hankkia tarvittavat tiedot joko ennen kurssin alkua tai osallistua kurssin aikana järjestettyyn lisämateriaaliin tai tukevaan koulutukseen verkossa. Tämä antaa osallistujille mahdollisuuden täydentää ja vahvistaa tietämystään ihmiskehon rakenteesta ja toiminnasta, mikä voi parantaa kurssin ymmärtämistä ja hyödyntämistä.

Verkkokurssit ja luotettavien palveluntarjoajien järjestämät kurssit voivat tarjota osallistujille mahdollisuuden saada tarvittavat tiedot anatomian ja fysiologian perusteista ennen tai kurssin aikana. Tämä lähestymistapa tukee oppimiskokemusta ja auttaa varmistamaan, että osallistujilla on vahva perusta Yumeiho®-terapian opiskelulle.

Tässä vielä kerran tiivistettynä, millaisen pätevyyden saat suoritettuasi kummatkin kurssit:

1. Kirjallinen Osa:

Ensimmäinen osa kokeesta on kirjallinen arviointi kokonaistiedoistasi ja ydintiedosta. Tässä vaiheessa arvioidaan teoreettista osaamistasi ja ymmärrystäsi Yumeiho®-terapiasta.

2. Käytännön Osa:

Toinen osa on käytännönläheinen, jossa suoritat joitain Yumeiho®-terapiatekniikoita. Samalla kun osoitat manuaalista taitoa, sinulta pyydetään myös kuvailua tekniikoista sekä odotettuja vaikutuksia ja mahdollisia sivuvaikutuksia. Tämä osa antaa mahdollisuuden näyttää käytännön osaamisesi ja sovelluskykysi.

Tulokset:

Saat tulokset samana päivänä, ja jos läpäiset, terapeuttisen pätevyyden todistus myönnetään sinulle heti kokeen jälkeen. Pätevyys on osoitus siitä, että olet suorittanut kurssin onnistuneesti ja olet valmis harjoittamaan Yumeiho®-terapiaa.

Koska Yumeiho® Instituutti pyrkii pitämään ammatinharjoittajansa korkealla tasolla ja noudattamaan tiukkoja standardejaan, he tarjoavat korkealaatuista koulutusta, ja osallistujat yleensä suoriutuvat hyvin kokeista, mikä vahvistaa ammatillista osaamista. Onnea matkaan Yumeiho®-terapeutiksi!


Pätevyys Yumeihossa


Yumeiho®-terapian pätevyysjärjestelmässä on seitsemän eri tasoa, jotka tunnetaan japanilaisina "dan"-tasoina. Jokainen taso edustaa tiettyä pätevyysastetta, ja sen saavuttaminen vaatii tietyn määrän kokemusta, koulutusta ja aikaa. 

Seuraavat ovat pätevyystasot Yumeiho®-terapiassa:

Kaikki Yumeiho®-ohjaajat ovat velvollisia suorittamaan Japanin Yumeiho® Centerin myöntämät diplomit. Diplomit allekirjoittaa ja sinetöi Japanin Yumeiho® Centerin päällikkö ja johtaja, Hisayuki Ozaki. Ohjaajat ovat myös velvollisia ilmoittamaan järjestämistään kursseista Japanin Yumeiho® Centerille.


Yumeiho®-ohjaajilla on useita vastuita ja velvollisuuksia, jotka koskevat kurssien ilmoittamista ja yhteistyötä Japanin Yumeiho® Centerin kanssa. Tässä on yhteenveto näistä velvollisuuksista:

Nämä velvoitteet varmistavat, että Yumeiho®-ohjaajat noudattavat tiettyjä standardeja kurssien järjestämisessä ja pätevyyden ylläpitämisessä. Tämä varmistaa myös, että Yumeiho®-terapian opetus ja harjoittaminen ovat linjassa Japanin Yumeiho® Centerin suuntaviivojen ja odotusten kanssa.

Tenttimaksut


1.Dan - 100$

2.Dan - 200$

3.Dan - 400$ 

4.Dan - 800$

5.Dan - 1500$
6.Dan - 3000$