Tietoa Yumeiho®-terapiasta

Kuka voi hyötyä Yumeiho®-terapiasta?

Sellaiset kaikenikäiset  ihmiset, jotka kamppailevat seuraavien sairauksien kanssa,  voivat hyötyä Yumeiho®-terapiasta

SI-nivel toimintahäiriöstä aiheutuvia oireita:

selkäkipu, lonkkakipu, polvikipu, hartiakivut, niskakipu, muu nivelkipu, välilevytyrä, spondylolisteesi, skolioosi, migreeni, lihaskipu, liikalihavuus, alaraajojen pituuserot, kuukautiskipu, luuston epäsymmetria, lihasjärjestelmät ja monet muut sairaudet. 

Yumeiho®-terapia ja raskaus

Yumeiho-hoito on tarkoitettu myös naisille, joilla on ongelmia tulla raskaaksi.

Se on vain neljä hoitoa seitsemässä päivässä kuukautiskierron mukaan.

 Järjestelmän on kehittänyt tohtori Saionji Masayuki, mutta Euroopassa sitä on toistaiseksi käytetty vain Hódmezővásárhelyn (Unkari) keskustassa, jossa vuoden 2017 tietojen mukaan syntyi yli 130 vauvaa. 


Mitä Yumeiho® on?

Mitä nimi "YUMEIHO®" tarkoittaa?

Hoidon nimen koko teksti on:

骨盤湧命法整体 (Kotsuban Yūmeihō Seitai)

Japanilaiset kanji-merkit tarkoittavat:

骨盤 (kotsu-ban) – lantio

湧 (yū) – vahvistuminen

命 (mei) – elämänvoima

法 (hō) – menetelmä

整体 (sei-tai) – eräänlainen japanilainen kiropraktiikka

Millainen on Yumeiho®-terapia?

Lyhyesti sanottuna Yumeiho®-terapian ydin on "sairauden oireiden lopettaminen ja sairauden syyn poistaminen". Toisin sanoen se on sairauden syyn hoitoa. Tämä on selkeä ero oireenmukaiseen hoitoon, joka keskittyy vain patologisiin oireisiin.

Kehon itseparantava voima, on avain sairauksien kitkemiseen


Tarkemmin sanottuna Hipbone Yumeiho®-terapia on korjausmenetelmä, joka koostuu korjaavasta kohdistus-menetelmästä ja paine-työntö -menetelmästä.

Niillä pyritään ensisijaisesti korjaamaan koko luuston nikamien siirtymät, mukaan lukien lonkat, selkärangan nikamat ja nivelet, poistamalla jännitystä tai jäykkyyttä kokonaisvaltaisesti lihaksista ja niiden sidekudoksista niin, että ne pehmenevät nivelten liikelaajuuden mahdollistamiseksi täydessä mitassaan.

Sellainen siirtymä kehossa, jos sitä ei korjattaisi, johtaisi selkärangan ja sen nivelten vääristymiseen sen lisäksi, että se tukahduttaisi verenkierron ja saisi aikaan useita sairauksia.

Kuten sanoin, terapiani ei pyri parantamaan sitä, mikä on ilmaantunut sairauden muodossa ilmaantumishetkellä eli oireita, vaan jäljittämään oireet ja poistamaan sairauden syyt, koska se on täysin syyn hoitoa, joka poikkeaa oireenmukaisesta hoidosta ja jonka tarkoituksena on hillitä tällaisia oireita.

Sairaudet syntyvät kehon epätasapainosta. Ihmisellä on omassa kehossaan luonnollinen toiminto, joka pyrkii korjaamaan epätasapainoa, ja tämä on kehon itseparantava voima.

Tämä voima, joka kerran on kadonnut, tekee mahdottomaksi hillitä sairautta, jolloin oireet, kuten kivut, voivat nousta pintaan. On erittäin tärkeää vahvistaa vähentynyttä itseparannusvoimaa jollakin tavalla.

Yumeiho®-terapia on tapa herättää tällainen voima uudelleen ja parantaa sen jännitettä, mikä johtaa sairauksien parantamiseen. Tästä syystä kutsun sitä syitä hoitavaksi terapiaksi tai perustavanlaatuiseksi terapiaksi.

(Masayuki 1990)

Mikä on tämä  terapia, joka kitkee sairauksia?

Mitä meidän pitäisi tehdä? Sanomattakin on selvää, että kyse on "lonkan siirtymän normalisoimisesta ja koko kehon luuston ja lihasten tasapainon palauttamisesta".


Se on mystinen menetelmä, joka palauttaa asennon normaaliksi ja parantaa kaikenlaisia ​​sairauksia ihmiselle ominaisella elinvoimalla.

Lyhyesti sanottuna Yumeiho®n ydin on "sairauden oireiden lopettaminen ja sairauden syyn poistaminen". Toisin sanoen se on syyn hoitoa. Tämä on selkeä ero oireenmukaisesta hoidosta, joka keskittyy vain patologisiin oireisiin.


Oireenmukaista hoitoa nähdään usein paitsi länsimaisessa lääketieteessä myös kansanparannusmenetelmissä.


Sairaus johtuu kuitenkin kehon epätasapainosta. Siksi on tärkeintä lisätä ihmiselle ominaista luonnollista parantavaa voimaa, joka yrittää palauttaa romahduksen. Tämä parantaa lopulta sairauden.


Tämä on myös syy, miksi Yumeihoa kutsutaan sairauden syyn hoidoksi tai perustavanlaatuiseksi hoidoksi.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

 Sairaudet on jäljitetty lonkkaluihin

Vain 0,1 prosentilla ihmisistä on normaalit lonkkaluut 

Yllättäen säännöllisesti muodostuneita lonkkaluita löytyy vain yhdellä tai harvemmalla kuin yhdellä henkilöllä 1000:sta. Useimmilla ihmisillä on 1-2 senttimetriä siirtymä lonkkaluissa(si-nivelessä).

Koska ihmiskehon keskeinen perusta on siirtynyt, koko keho ei voi välttyä haitallisilta vaikutuksilta. On erittäin suuri mahdollisuus, että jopa ihmiset, jotka luulevat, että heillä ei ole mitään huolestuttavaa terveydessään ja jotka todella nauttivat hyvästä terveydestä, saattaa olla siirtymä lonkkaluissa.


Tämä siirtymä, jos se ei ole millään tavalla haitallista heidän elämälleen nyt, voimistuu vähitellen ajan kuluessa, eikä se koskaan epäonnistu, ilmaantuen jonakin päivänä sairauksien muodossa.


Toisin sanoen saatat kävellä kohti sairauksia päivä päivältä, vaikka siirtymä on tällä hetkellä rajoitettu minimiin. Se on todella kauhea tosiasia.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

Milloin lonkkaluun siirtymä alkaa ? 

On 99 prosentin todennäköisyys, että lonkkaluun siirtymä on alkanut jo syntymän jälkeen. Se johtuu siitä, että ihminen syntyy sellaisen äidin synnytyskanavan kautta, jolla oli tällainen siirtymä.


Tällaisen äidin synnytyskanava on mutkainen, ja kanavan lihakset ovat suhteellisen kovia, eli menettäneet joustavuutta. Taivutetun ja kovan kanavan kiinni jäänyt sikiö kiertyy ja kääntyy kulkiessaan sen läpi, joskin sen luusto ja lihakset ovat erittäin pehmeitä.


On julma tosiasia, että ihmisen lonkan siirtymä on tapahtunut syntymähetkellä.

Tällaista synnynnäistä lonkkasiirtymää lukuun ottamatta voi esiintyä hankittuja siirtymiä. Niin voi tapahtua, kun henkilö törmää rajusti kaatuessa tai törmäyksessä. Mutta mahdollisuus  lonkkaluun siirtymään tällä tavalla on paljon pienempi kuin synnynnäisissä tapauksissa.


Tutkimus osoittaa, että lähes 58 prosenttia yläkouluikäisistä tytöistä kärsii kivuliaita kuukautisia, joihin liittyy tyypillisesti vatsakramppeja (dysmenorrea). Tämä johtuu heidän äitinsä siirtymän vaikutuksesta heihin synnytyksen aikana.


On vakava ongelma, että he kärsivät tällaisesta vaivasta sellaisessa iässä, mutta vakavampi on se, että he menevät naimisiin ja synnyttävät ennemmin tai myöhemmin.


Siksi on välttämätöntä, että naiset, jotka joutuvat suorittamaan suuren synnytystehtävän, varmistavat ennen avioliittoa tai synnytystä, ovatko heidän lantioluunsa normaalit. Ei ole liikaa sanoa, että se on äidin velvollisuus tehdä niin.


Toivon, että kaikki ymmärtävät hyvin, että lapsen koko elämä riippuu hänen äitinsä lonkista.Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

Mitä vaikutuksia lonkkaluun siirtyminen saa aikaan?Tarkastellaanpa hieman tarkemmin oikean jalan heikkoutta.


Mieti vähän yksityiskohtaisemmin tapausta henkilöstä, jolla on heikko oikea jalka.


Mistä tämä heikkous tulee? Jos tällainen poikkeama on, koko oikean alaraajan, mukaan lukien oikean lonkkanivelen, verenkierto on huono ja lihakset jännittyvät ja jäykistyvät. Tästä heikot jalat tulevat.


Kutsun tällaista henkilöä "oikean lantion siirtymätyypiksi". Tämäntyyppinen henkilö on laiha ja hänellä on maksan/ruoansulatuskanavan toimintahäiriö, ripuli ja naisilla lisäksi gynekologisia toimintahäiriötä.


Toisaalta, entä ihmiset, joilla on heikko vasen jalka? Samasta syystä kuin oikean jalan tapauksessa näitä ihmisiä kutsutaan "vasemman lantion siirtymätyypiksi", ja näillä ihmisillä on sydämen ja keuhkojen toiminta heikentynyt, liikalihavuutta, ummetusta ja vilustumista.


Jotkut ihmiset kehittyvät yhdistelmätyypeiksi. Esimerkiksi henkilöllä, jolla oikean lantion siirtymä, on heikko oikea jalka, mutta normaali vasen jalka. Hänen vasen jalkansa yksin tekee ponnisteluja kantaakseen taakan, joka muuten jäisi oikealle jalalle.


Tämän tilan jatkuessa vasemman jalan väsymys ylittää lopulta rajansa ja taakka siirtyy heikolle oikealle jalalle yrittäen paeta väsymystä.


Kun näin tapahtuu, vasen jalka on jo heikentynyt, joten vasemman lantion siirtymätyypin rakenne tulee pintaan.


Tällainen tila, jossa taakan siirtyminen toistetaan oikealta jalalta vasemmalle ja päinvastoin, on lonkkaluun siirtymän pitkälle edennyt vaihe, nimeltään yhdistelmätyyppi.


Lopulta lantion muodonmuutos muuttuu vakavammaksi, selkäranka kaartuu S-muotoon tai käänteiseen S-muotoon ja sairauden oireet monimutkaistuvat.


Puhun lantion siirtymisestä yksityiskohtaisesti, mutta haluaisin sinun tekevän selväksi, että "kaikki sairaudet johtuvat lantion epätasapainosta."

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

Yumeiho®-terapia voi poistaa kipua, koska se toimii

Itsensä parantava voima on avain taudin kitkemiseen


Tarkemmin sanottuna Hipbone Yumeiho -terapia on korjausmenetelmä, joka koostuu korjaavasta menetelmästä ja paine-työntö-menetelmästä.


Niillä pyritään ensisijaisesti korjaamaan koko luustossa olevaa siirtymää, mukaan lukien lonkat, selkärangan nikamat ja nivelet poistamalla jännitystä tai jäykkyyttä kokonaisista lihaksista ja niiden sidekudoksesta niin, että ne pehmenevät nivelten liikelaajuuden mahdollistamiseksi täydessä mitassa.


Sellainen siirtymä kehossa, jos sitä ei korjata, johtaisi selkärangan ja sen nivelten vääristymiseen sen lisäksi, että se tukahduttaisi verenkierron ja saisi aikaan useita sairauksia

Kuten sanoin, terapiani ei pyri parantamaan sitä, mikä on ilmaantunut sairauden muodossa ilmaantumishetkellä, vaan jäljittää oireet ja poistaa taudin syyt, koska se on täysin syynhoitoterapia, joka poikkeaa oireenmukaisesta hoidosta ja jonka tarkoituksena on hillitä tällaisia oireita.


Sairaudet syntyvät kehon epätasapainosta. Ihmisellä on omassa kehossaan luonnollinen toiminto, joka pyrkii korjaamaan epätasapainoa, ja tämä on kehon itseparantava voima.


Tämä voima, joka kerran on kadonnut, tekee mahdottomaksi hillitä sairautta, jolloin oireet, kuten kivut, voivat nousta pintaan. On erittäin tärkeää vahvistaa vähentynyttä itseparannusvoimaa jollakin tavalla.


Hipbone Yumeiho -terapia on tapa herättää tällainen voima uudelleen ja parantaa sen jännitettä, mikä johtaa sairauksien parantumiseen. Tästä syystä kutsun sitä syitä hoitavaksi terapiaksi tai perustavanlaatuiseksi terapiaksi.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

Masayuki, Saionji 1987: Välittömän vaikutuksen antava Kotsuban Yumeiho. Bestsellers・ワニの本, Japani.

西園寺 正幸。(1987)「即効の骨盤湧命法」。ベストセラーシリーズ・ワニの本