Terapiaa on ihanteellinen käyttää joka päivä ilman taukoa

Terapiaa on ihanteellinen käyttää joka päivä ilman taukoa.  Terapiaa voi antaa kahdesti päivässä, jos potilas on vakavasti sairas tai potilas on tukevarakenteinen.

 Hoito toteutetaan ilman pitkiä taukoja sen vaikutusten parantamiseksi, ja kiireisellekin potilaalle tulisi antaa kolmen päivän välein tai vähintään kerran viikossa, vaikka vain kerran kuukaudessa tai kahdessa vaikutus on silti tehokas sairauksien ehkäisyyn.

Mitään haittavaikutuksia ei aiheudu, vaikka hoitoa annettaisiin hyvin usein. Mitä useammin terapiaa annetaan, sitä joustavammaksi keho muuttuu. Kuitenkin 20–30 hoitokertaa on tavallinen hoitokertojen lukumäärä, mikä on auttanut useimpia potilaistani pääsemään eroon oireistaan.

Koska oireet lievittyvät tai poistuvat askel askelelta ennen kuin keho saavuttaa ihanteellisen tilan, niiden uusiutuminen ja vakavien sairauksien kehittyminen voidaan estää vain jatkamalla hoitoa, kunnes luurungon siirtymä ja lihasten jäykkyys ovat kokonaan poistuneet.

Siksi ei pitäisi keskeyttää hoidon soveltamista vain siksi, että oireet ovat lakanneet ilmaantumasta. 30 istuntoa voi ottaa vain vakiona, eli  vähimmäismääränä.

Mikään ei eroa yksilöiden välillä enemmän kuin kehon jäykkyys, joten terapiaistuntojen ihanteellinen taajuus vaihtelee myös henkilöstä toiseen. Sanomattakin on selvää, että on mahdotonta ennustaa, kuinka monta istuntoa tarvitaan jäykkyyden poistamiseksi tietyssä tapauksessa.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)