Itsensä parantava voima on avain taudin kitkemiseen

Tarkemmin sanottuna Hipbone Yumeiho®-terapia on korjausmenetelmä, joka koostuu korjaavasta menetelmästä ja paine-työntö -menetelmästä.


Niillä pyritään ensisijaisesti korjaamaan koko luustossa olevaa siirtymää, mukaan lukien lonkat, selkärangan nikamat ja nivelet poistamalla jännitystä tai jäykkyyttä kokonaisista lihaksista ja niiden sidekudoksesta niin, että ne pehmenevät nivelten liikelaajuuden mahdollistamiseksi täydessä mitassa.


Sellainen siirtymä kehossa, jos sitä ei korjata, johtaisi selkärangan ja sen nivelten vääristymiseen sen lisäksi, että se tukahduttaisi verenkierron ja saisi aikaan useita sairauksia.


Kuten sanoin, terapiani ei pyri parantamaan sitä, mikä on ilmaantunut sairauden muodossa ilmaantumishetkellä, vaan jäljittää oireet ja poistaa taudin syyt, koska se on täysin syynhoitoterapia, joka poikkeaa oireenmukaisesta hoidosta ja jonka tarkoituksena on hillitä tällaisia oireita.


Sairaudet syntyvät kehon epätasapainosta. Ihmisellä on omassa kehossaan luonnollinen toiminto, joka pyrkii korjaamaan epätasapainoa, ja tämä on itseparantava voima eli elämänvoima.


Tämä voima, joka kerran on kadonnut, tekee mahdottomaksi hillitä sairautta, jolloin oireet, kuten kivut, voivat nousta pintaan. On erittäin tärkeää vahvistaa vähentynyttä itseparannusvoimaa jollakin tavalla.


Hipbone Yumeiho®-terapia on tapa herättää tällainen voima uudelleen ja parantaa sen jännitettä, mikä johtaa sairauksien parantumiseen. Tästä syystä kutsun sitä syitä hoitavaksi terapiaksi tai perustavanlaatuiseksi terapiaksi.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)