Sairauden syy löytyi täältä


Villi-eläimillä ei ole monimutkaisia sairauksia kuten ihmisillä. Kuitenkin kun näitä villi-eläimiä otetaan pois luonnollisista elinympäristöistään ja suljetaan häkkeihin, ne sairastuvat monimutkaisiin sairauksiin, jotka muistuttavat meidän sairauksiamme.

Toisin sanoen liikunnan puute ja stressin kertyminen, yhdessä kontrolloidun ruokavalion kanssa, estävät näitä eläimiä elämästä luonnollista ja normaalia elämää villieläiminä. Vastaavasti meidän edistyneessä sivistyksessämme, missä meidän on väistämättä elettävä, kertyy stressiä, kuten liikunnan puute ja ärtyneisyys, aivan kuten hallituilla eläimillä.

Jos kehon eri osia, jotka olisi ihanteellisesti pitänyt liikuttaa, ei liikuteta, lihakset heikkenevät ja lopulta taantuvat. Toisin sanoen toiminnot itse vähenevät vähitellen.

Tuloksena on, että erilaiset sairaudet vaivaavat meitä. Lisäksi näiden sairauksien lähteen jäljittäminen johtaa vääjäämättä "jalkojen ja alaselän heikkouteen".

Mitä jalkojen ja alaselän heikkous tarkoittaa tarkalleen ottaen? Kehon paino tulisi jakautua tasaisesti molemmille jaloille. Kuitenkin esimerkiksi jos oikea jalka on heikko, vasen jalka kantaa väistämättä taakan.Jos molemmat jalat ovat heikkoja, paino asetetaan ensin toiselle jalalle ja kun se väsyy, sitten toiseen jalkaan.

Tämä toistetaan vuorotellen. Mitä vakavampi heikkous on, sitä useammin vuorottelua tehdään.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu ChatGPT-ohjelmaa käyttäen)