Sairaudet on jäljitetty tällaiseen paikkaan!

Villieläimet eivät kärsi niin monimutkaisista sairauksista kuin ihmiset, mutta voi sanoa, että ne voivat sairastua sellaisiin vaivoihin samalla tavalla, kun ne tuodaan vapaasta erämaasta ja suljetaan häkkeihin ja ruokitaan siellä. 

Tämä johtuu siitä, että villieläimien häkkiin suljettu elämä ja hallittu ruokavalio aiheuttavat liikunnan puutetta ja stressin kertymistä. Ne eivät pysty ylläpitämään erämaan luonnollista ja säännöllistä elämää. 

Me, jotka olemme pakotettu elämään modernissa, erittäin sivistyneessä yhteiskunnassa, kehitämme myös tällaista stressiä ja kärsimme liikunnan puutteesta ja ärsytyksestä kuten vankeudessa pidetyt eläimet.

Jokaisen ihmiskehon osan on noudatettava luonnonlakeja, jos niiltä puuttuu liikuntaa. Siksi se heikentää, rappeuttaa ja alentaa toimintojaan, mikä johtaa erilaisiin sairauksiin. Mikä pahempaa, olen havainnut sairauksien alkuperää jalkojen ja lantioiden heikkoudessa.

Mitä jalkojen ja lantion heikkous tarkoittaa? Kehon painon tulee levätä tasaisesti oikealla ja vasemmalla jalalla. Jos oikea jalka on heikko, kehon paino lepää enemmän vasemmalla jalalla. Jos molemmat jalat ovat heikkoja, paino asetetaan ensin toiselle jalalle ja kun se väsyy, sitten toiseen jalkaan.

Tämä toistetaan vuorotellen. Mitä vakavampi heikkous on, sitä useammin vuorottelua tehdään.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.