Mekanismi, joka laukaisee Yumeiho®-terapia reaktiot

Mikä aiheuttaa Yumeiho®-reaktioiden tapahtumisen? Kaikki lonkkaluun siirtymät aiheuttavat jännitystä Articulatio Coxaelle sekä kroonista verenkiertohäiriötä kehon yläosiin siirtymän puolella. Ne, joilla on siirtymä oikeassa lonkkaluussa, kehittävät sellaisia ​​oireita kuin migreeni, jäykkyys jne. kehon oikealla puolella.


Ihmiset, joiden oikea lonkka on siirtynyt, siirtävät painonsa vasemmalle jalalle seisoessaan. Yumeiho-terapia on suunniteltu siirtämään vasemmalle jalalle asetettua painoa takaisin oikealle jalalle, jolloin kehon oikean yläosan verenkierto parantuu. Tämän seurauksena paino siirtyy kehon vasemmasta yläosasta, mikä saa aikaan tilapäisen siirtymän vasemmassa lonkkaluussa.


Seurauksena kehon vasemman yläosan lihasten ja sidekudosten jännitys tai jäykkyys voimistuu, jolloin heikentyneet osat aiheuttavat oireita.


Painon siirtyminen oikealle jalalle ja vartalon oikean yläosan taakka vartalon vasemmalle puolelle ei tarkoita vain terapiani päättymistä. Oireet ovat tähän mennessä lieventyneet tai poistuneet, mutta oireet toistuvat, kunnes oikealle jalalle siirretty paino jakautuu tasaisesti molemmille jaloille ja vasemman jalan siirtymäprosessin aiheuttama heikkous poistuu.


Potilaat kestäisivät Yumeiho®-reaktiot edelleen puolesta kuukaudesta noin kuukauteen, vaikka hoito keskeytettiin puoleen väliin tällaisten reaktioiden pelossa.


Huomaa, että tällaisten reaktioiden pitäisi hävitä hoidon aikana, ellei sitä keskeytetä. Nämä reaktiot ovat virstanpylväitä, jotka ohjaavat sinut terveyteen palautumiseen. Siksi potilaiden tulisi ottaa ne vastaan melko vieraanvaraisesti. On silkkaa väärinkäsitys ajatella, että potilaiden tilat ovat huonontuneet terapiani jälkeen. Pidä näitä reaktioita jonkinlaisina tilapäisinä takaiskuina koko kehoon, kuten koet jäykistetyiden hartioiden hieronnan jälkeen.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)