Yumeiho®-terapia tuottaa upeita lisävaikutuksia, joita muut korjaavat vaikutukset eivät tuota.

Hipbone Yumeiho®-terapia, jolla voidaan parantaa sairauksia, joihin länsimainen tai itämainen lääketiede ei pysty, tuottaa vaikutuksia, jotka ehkäisevät myös sairauksia.


Haluan viitata siihen, mitä vaikutuksia sinulla on, jos saat terapiani:


(1) Tunnet olosi lämpimäksi, virkistyneeksi ja miellyttäväksi. Miespotilas on kertonut tunteneensa olonsa kuin hän olisi käynyt kylvyssä tatamimatolla. Hän oli todella oikeassa, sillä terapiani ei aiheuta sairaaloissa ja klinikoilla annettavaa hoitoa tavallisesti mukanaan olevaa epämukavuutta ja pelkoa.


(2) Väsymys poistuu ja vastaanottaja tuntee painonsa pudonneen. Kun verenkierto tasaantuu, aineenvaihdunta aktivoituu ja väsymystä aiheuttavat aineet poistuvat kehosta.


(3) Vapaudut tästä lähtien vakavista sairauksista. Vastaanottajasta tulee niin vahva, että hän ei enää kärsi niistä. Hipbone Yumeiho -terapian inspiroima itseparannusenergia antaa kehollesi vastustuskyvyn vaivoja vastaan ja mahdollisuuden vahvistaa suoliston toimintaa.


(4) Sinusta tulee immuuni vilustumiselle. Nuhakuumelääkkeet, otitpa ne kuinka paljon tahansa, ovat hyödyttömiä, ellet hanki immuniteettia vilustumisviruksia vastaan. Terapiani lupaa sinulle kylmätöntä elämää.


(5) Sinusta tulee pitempi. Lonkkaluun korjaus johtaa selkärangan kaarevuuden poistamiseen. Paine-työntö -menetelmä pehmentää selkälihaksia ja leventää välilevyjä, mikä lisää pituutta. Terapiani on erityisen tehokas edistämään lasten tervettä kasvua.


(6) Se tekee sinusta kauniimman. Ihoongelmat, kovettumat, varpaat,

  urheilijan jalka, syylät, kosteat tukka, valkoiset hiukset ja hiustenlähtö  ja muut vaivat hoidetaan. Naiset, jotka ovat huolissaan köyhistä rinnoista, voivat palauttaa naisellisen kauneuden hyvin pyöristetyille rinnoille.


(7) Se tekee sinusta energisemmän. Huono kestävyys pyrkii pidättymään seksuaalisesta toiminnasta, ja tämä voi kehittyä avioeron tekijäksi.


Mielkuvilla annetaan eräänlaista illuusiota kestävyysestä, mutta terapiani piristää vastaanottajaa kehon sisältä.


(8) Se auttaa sinua saamaan takaisin lihaksiston ja aktiivisuuden. Urheilun katsotaan ylläpitävän kuntoa, mutta epäilen ovatko golf, tennis ja muut urheilulajit tasapainoisia harjoituksia. Yumeiho-terapia -harjoitukset tuovat esiin samanlaisia vaikutuksia kuin koko kehon liikkeiden tuottamat.


(9) Se saa sinut iloiseksi ja aktiiviseksi. Terve mieli pysyy terveessä ruumiissa. Kun mieli on sairas, myös keho on sairas. Ihmisen synkkä luonne muuttuu iloiseksi ja lempeäksi, jos terapiani kohdistetaan hänen kehoonsa kiintymyksellä.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)