Helppo hoito, joka voi parantaa lonkkakipuja välittömästi


Monet japanilaiset valittavat lonkkakivuista, ehkä siksi, että he ovat pitkään säilyttäneet kyykkyasentoisen tapansa. Yli 80 prosenttia japanilaisista aikuisista kärsii lonkkakivuista, painon tunteesta, jäykkyydestä tai muista ongelmista.


Lonkkakivut koostuvat nikamavälilevyn tyrästä, selkärangan nikamasiirtymästä (spondylolisteesi) , nikaman esiinluiskahduksista, suolistosairauksista johtuvista lonkkakivuista jne. Instituuttini luokittelee nämä kaikki lonkkakivun-oireyhtymään.


Kaikki lonkkakivut voidaan jäljittää selkärangan siirtymään, erityisesti lannerangan alueella, sekä jännitys tai lihasten jäykkyyteen siellä. Lonkkakipu-syndrooman parantamiseksi sinun tarvitsee vain kohdistaa lannenikamia, joita on siirtynyt  sijoiltaan lonkkaluiden poikkeavuuksien seurauksena ja löysätä lihasten jännitystä ja jäykkyyttä koko alueella.


Yumeiho-terapiallani sairaudet, kuten nikamavälilevyn akuutti tyrä, voidaan parantaa vain viidessä minuutissa.


Tein äskettäin terapiaa miehelle, joka oli yhtäkkiä kyykistyi eteeni junassa. Hän parani hoidossani ennen kuin hän saapui seuraavalle asemalle ja arvosti saamansa palvelua.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)