Miten Hipbone Yumeiho®-terapia on vaikuttanut syöpäpotilaisiin loppuvaiheessa

Olen hoitanut monia terminaalivaiheessa olevia syöpää vaivaavia ihmisiä. Tapa, jolla he kärsivät kivuista, on kuvailematon.

Heidän joukossaan oli 55-vuotias mahasyöpää sairastava mies. En kuitenkaan voinut pelastaa hänen henkeään, valitettavasti, koska hän tuli luokseni liian myöhään aloittaakseen hoitoni. Siitä huolimatta terapiani melkein poisti hänen kipunsa, ja kuulin myöhemmin, että hän nukkui rauhalliseen kuolemaan huolimatta yleisestä häiriöstä, jonka olisi pitänyt vaivata häntä kovasti.

Toinen tapaus oli 57-vuotias mies, jolla oli maksasyöpä. Hän oli jo hyvin heikko, kun näin hänet, mutta hän alkoi toipua vähitellen päivittäisen hoitoni aikana ja saattoi myöhemmin mennä ulos pyörätuoleissa. Minun piti keskeyttää hoitoni 20 Hipbone Yumeiho®-terapiakerran jälkeen hänen perheensä pyynnöstä, jonka he esittivät sen jälkeen, kun he huomasivat hänen kipujensa olevan poissa.

Tämäkin mies kuoli rauhallisen kuoleman kuukausi sen jälkeen, siitä kun hoitoni keskeytettiin. Tämä vain kahdenkymmenen Yumeiho®-terapiakerran soveltamistapaus teki siis suuren eron muihin tapauksiin, joissa tällaisen sairauden potilaat yleensä kuolevat tuskiin. Agony väsyttää potilasta ja nopeuttaa hänen kuolemansa saapumista.

Yumeiho®-terapia ei vain helpota tällaista tuskaa, vaan myös pidentää potilaalle jäljellä olevaa selviytymisaikaa. Nämä totuudet osoittavat selvästi, että terapiani on tehokasta ja siksi sen soveltamisen arvoista tällaisissa tapauksissa.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)