Voitko uskoa näihin dramaattisiin vaikutuksiin?

Yumeiho®-terapian tuottamat vaikutukset ovat dramaattisia siinä mielessä, että oireet häviävät melkein vain yhden tai kahden käyttökerran jälkeen. Näitä vaikutuksia esiintyy yhdellä 50 asiakkaasta iästä riippumatta.

Näiden vaikutusten ilmaantuminen viittaa siihen, että terapiaa saaneiden potilaiden keho oli joustava, eikä se välttämättä riipu sovellutustaidoista ja oireiden voimakkuudesta.

Lonkkaluun siirtymä voidaan korjata yhdellä hoitokerralla, jos vartalo on joustava. Tässä tapauksessa Yumeiho®-terapiaa sovellettaessa syntyy yllättävän suuri ääni.

Lihakset ja niiden sidekudokset ovat alun perin joustavia. Siksi verenkierto paranee ja sairauksien oireet häviävät heti, kun ne on kohdistettu uudelleen alkuperäisen joustavuuden palauttamiseksi.

Hoidon vaikutukset ovat erityisen dramaattisia nuorilla, koska yleensä nuoremmilla on pehmeämpi vartalo.

Vanhukset ovat kuitenkin myös niitä, jotka ovat osoittaneet hämmästyttäviä vaikutuksia, kuten alla on kuvattu:

T.U. (mies, 6) – selkärangan skolioosi korjattiin yhdessä istunnossa.

K.A. (nainen, 21) – hikka, röyhtäily ja kasvojen hermosärky parantuivat yhdellä kertaa.

U.T. (nainen, 20} – Kuukautisten jatkuminen korjaantui yhdellä istunnolla.

S.E. (nainen, 30) – kivut, jotka johtuvat noidannuolesta, hävisivät yhden istunnon jälkeen.

R.Y. (nainen, 32) – kärsi autonomisesta epätasapainosyndroomasta, jolle on ominaista kuukautisten viivästyminen ja monet muut oireet, mutta ne kaikki hävisivät yhdessä istunnossa.

S.M. (nainen, 42) – ei pystynyt tuottamaan ääniä eikä puhumaan, mutta sai puhekyvyn takaisin kolmen istunnon jälkeen. Samalla hänen lantio- ja selkärangan sekä sormien kivut helpottivat.

S.J. (mies, 43) – hänen viiden vuoden ajan kärsimänsä lonkkakivut hävisivät neljän hoitokerran jälkeen. Hänen päänsärynsä, jäykkyys hartioissa, kouristukset käsivarsissa, jalkasieni ja hänen muut vaivansa paranivat kaikki samaan aikaan.

K.F. (mies, 40) - hänellä oli huono ruokahalu, mutta se palasi kolmen istunnon jälkeen. Ummetus, jäykät hartiat, hämärtynyt näkö ja muut hänen vaivansa helpottui samalla.

T.T. (mies, 46) – kivut lonkassa, selkärangassa ja lapaluissa hävisivät yhdessä mahakatarin (gastriitti) ja monien muiden autonomisen epätasapainon oireiden kanssa yhden hoitokerran jälkeen.

T.O. (mies, 53) – yksi hoitokerta palautti hänen kehonsa luontaisen elinvoiman, joka riitti pysäyttämään huimauskohtaukset, kuulon huononemisen, korvien soimisen sekä korvien paineen tai täyttymisen tunteen (Menieren tauti) kohtaukset. Tällaisia kohtauksia ei toistunut 20 seuraavan istunnon jälkeen.

K.K. (nainen, 71) – vasemman korvan kuulokyky, joka oli menetetty, palasi kokonaan yhden istunnon jälkeen. Lisäksi korvien soiminen, unettomuus ja huimaus loppui.

MI. (nainen, 46) – koko vartalon vapina, hän kärsi lievästä neuroosista, mutta se parani terapiassani.

Jotkut teistä saattavat edelleen epäillä, voitaisiinko tällaiset sairaudet parantaa dramaattisesti ainoastaan Yumeiho®-terapia jaksolla, mutta tämä on kiistaton tosiasia. Vannon, että jokainen voi ymmärtää sen ja luottaa siihen, jos luet tämän kirjan. Löydät täältä yllättäviä tapoja poistaa kipuja.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)