Se, että kaikki 69 oiretta katosivat


Ennaltaehkäisevän lääketieteen laitoksen potilaiden joukossa oli kerran 30-vuotias mies. Tällä miehellä oli todellakin kuusikymmentäyhdeksän valitusta.

Päävaiva oli vakava viskeraalinen aivolisäkkeen oireyhtymä, ja hän kärsi myös autonomisesta epätasapainosta.

En voi luetella kaikkia valituksia tähän, mutta yritän mainita oireiden mukaan hoitokerrat, joilla vaivat ovat poistuneet.

Turvotuksen tunne vatsassa yli 15 vuotta(parantunut 20 hoitokerran jälkeen), ummetus yli seitsemän vuotta, (helpottanut seitsemän hoitokerran jälkeen ja parantunut kokonaan 40 hoitokerran jälkeen),  peräpukamat (helpottanut kuuden hoitokerran jälkeen), jäykät hartiat ja niska (helpottanut 12 hoitokerran jälkeen), iskiashermosärky viiden vuoden aikana (helpottanut) 12 hoitokerran jälkeen ja parantunut 40 hoitokerran jälkeen), lonkkakivut yli viiden vuoden aikana (parantunut kahdeksan hoitokerran jälkeen), selkä- ja hartiakivut (parantunut 30 hoitokerran jälkeen), keuhkoputkentulehdus (parantunut 30 hoitokerran jälkeen), kylkiluiden välinen hermokipu kolmen vuoden aikana ( parantunut 12 istunnon jälkeen)....

Kaikki nämä, sanoisin, ovat ihmeellisiä tuloksia, jotka saavutettiin jopa 40 istunnossa.

Jos hän joutuisi sairaalaan, hän olisi epävarma siitä, minkä osaston valita. Länsimaisissa sairaaloissa on useita osastoja.

Esimerkiksi ortopedia, sisätauti, korva-, kurkkutauti, maha-suolikanavan kirurgia, silmätauti, ihotauti, proktologia, kollageenisairaus ja allergia, neurokirurgia, psykiatria, psykosomaattinen lääketiede, urologia...määrä on valtava.

Mille osastolle hänen pitäisi mennä 69 valituksen kanssa? Jos menet suureen yleissairaalaan, joudut kääntymään osastolta toiselle ja joudut käyttämään valtavasti aikaa ja rahaa hoitoon.

Siitä huolimatta olisi hienoa, jos sairaus voitaisiin parantaa, mutta epäilen, pystyisikö hän pysymään kunkin osaston hajanaisessa oireenmukaisessa hoidossa.

Yumeiho-menetelmä on kuitenkin se, että kun yksi sairaus on parantumassa, jos potilaalla on muita vaivoja, ne paranevat samalla.

Toisin sanoen, korjaamalla lantion siirtymä, henkilön elinvoima ja parantava voima lisääntyvät huomattavasti ja kaikki huonot osat paranevat luonnollisesti.

Muuten, tämä potilas, jolla oli 69 vaivaa, oli 169 cm pitkä, painoi 52 kg, työskenteli kirjanpitäjänä, hänellä oli oikeanpuoleinen lantion siirtymä 1,0 cm ja oikean lonkkanivelen ulkokierto.

“Sairaalassa menessäni mietin, voisinko toipua kokonaan, vaikka viettäisin loppuelämäni, mutta nyt olen terve ihminen ja jatkan työtäni.”

Minun luonani on käynyt monia potilaita, jotka ovat osoittaneet hämmästyttävää toipumista ja palauttaneet terveytensä tällä menetelmällä.


Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)