Tarkka hoito on oikotie parantumiseen

Hipbone Yumeiho®-terapia, vaikka se on osoittautunut tehokkaaksi kaikille, vaatii asianmukaisia varotoimenpiteitä sovelluksen yhteydessä. Esimerkiksi pikkulasten nivelten kohdistamista ei tule tehdä ennen kuin he ovat neljän kuukauden ikäisiä. Hoitoa tulee myös rajoittaa lieväksi ja paljon huomiota on kiinnitettävä siihen, että sellaista sovelletaan ikääntyneille, erittäin laihoille tai lihaville, jotta siitä ei aiheudu heille haittaa.

Suosittelen myös, että älä etsi vain välittömiä vaikutuksia terapiastani tai ajattele, että mitä voimakkaampia ärsykkeet ovat, sitä suurempia vaikutuksia niillä on.

Jotkut ihmiset, jotka jäävät vakavasti sairaaksi erilaisten hoitojen jälkeen, saattavat epäillä terapiaani. Näiden ihmisten kohtelussa tarvitaan suvaitsevaisuutta ja kurinalaisuutta, koska he yleensä kärsivät vakavammasta luuston vääristymisestä kuin muut ihmiset. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että hoitoni olisi tehoton tämän tyyppisille potilaille.

Esimerkiksi vakavat sydänsairaustapaukset kannattaa jättää Yumeihon veteraaniterapeuttien hoidettavaksi, sillä väärin annettu hoito voi pahentaa heidän tilaansa. Periaatteessa Yumeiho®-terapia soveltuu kuitenkin kaikille, koska se saa vastaanottajan palauttamaan synnynnäisen kykynsä parantaa itsensä tai elämänvoimansa. Kuka tahansa on mahdollista pelastaa, olipa hänen tapauksensa kuinka vakava tahansa, kunhan hänen elinvoimansa säilyy.

Joukkotiedotusvälineet antoivat yksityiskohtaisia raportteja suositusta [japanilaisesta] laulajasta Frank Nagaista, kun hän hädin tuskin välttyi kuolemalta itsemurhayrityksessään ja kutsuivat häntä "ihmeellisen selviytymisen" tapaukseksi yhteen ääneen.

Olosuhteista päätellen sitä voisi pitää ihmeellisenä, mutta mieluummin sanoisin, että elinvoima pysyi hänessä vielä silloin. On täysin mahdotonta herättää kuollutta ihmistä henkiin, mutta se on mahdollista, jos hänen elämänvoimansa säilyy, sehän oli luonnollinen asia, ei ihme.

Toivon, että hyödynnät Yumeiho®-terapiaa parantuaksesi itse lähes kaikista sairauksista, paitsi kuolemaan johtavista vaivoista. Tämä hoito on yksi parhaista tavoista suojautua vakavilta sairauksilta, joita muutoin saattaa esiintyä.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)