Yumeiho®-terapia "sopii" myös sinulle

Selitän lisää tämän terapian salaisuuksista. Se korjaa tilan, jossa kehon paino on ylikuormitettu joko oikeaan tai vasempaan jalkaan siirtyneiden lonkkaluiden vuoksi, jolloin paino on yhtä suuri jaettu molemmille jaloille.


Ihminen, pikkulapsi tai aikuinen, seisoo kahdella jalalla elääkseen tällä planeetalla. Kaikki ovat maan painovoiman vallan alaisia. Kaikki jakavat mahdollisuuden kärsiä lonkkaluun siirtymisestä maan painovoiman vaikutuksesta. Lonkkaluun siirtymä, kun se ylittää tietyn rajan, aiheuttaa sairauden oireita. Jos siirtymä on kaikille yhteinen prosessi, niin hoidon tulee olla hyödyllistä myös kaikille. Siksi uskon, että tämä terapia voi vastata kaikkien tarpeisiin.


Se tosiasia, että useimmat instituutissani vierailleet ihmiset ovat voineet paremmin tai parantuneet sairauksistaan, todistaa paljon enemmän kuin minun sanalliset selitykseni.


Niille, jotka sanovat "Se ei sovi minulle", sanoisin: "Kokeile joka tapauksessa. Ei ole liian myöhäistä päättää kokeilun jälkeen, sopiiko se sinulle todella vai ei." En usko, että ne, jotka hätäisesti päättävät lopettaa hoidon saatuaan vain kerran tai kaksi, eivät todellakaan luota päästäkseen vaivoistaan eroon.


Sellaiset ihmiset, joita pidän melko vakavina potilaina, eivät vielä tiedä, että he ovat jo menettäneet herkkyytensä omaa kehoaan kohtaan. Akupunktio, sormihieronta ja muut tilapäistä helpotusta helpottavat hoidot, jos niitä käytetään pitkään, saavat potilaan ihon kuivumaan ja kovettumaan kuten elefantilla.


Näin on myös silloin, kun perustavanlaatuista terapiaa ei ole koskaan annettu perustavanlaatuisen heikkouden parantamiseksi, koska sellaiset voimakkaisiin ärsykkeisiin tottuneet potilaat tuskin olisivat tyytyväisiä hoitooni saatuaan sitä vain kerran tai kahdesti ja harkitsisivat terapiani olevan tehotonta heille. Heidän pitäisi tietää hyvin, että mitä suurempi tällainen illuusio on, sitä pahempi heidän sairautensa on


Yksikään potilas ei ole koskaan hoidossani osoittanut ei-suotuisia vaikutuksia. Se on elävöittänyt niin monia potilaita, jotka olvat epätoivoisia "Minun kanssani kaikki on ohi" tai "Lääkärit sanoivat, että ongelmani karkasi käsistä" ennen terapiaan saapumista.


Ihmisten ei pitäisi vain päättää, onko terapiastani heille mitään hyötyä. Sallikaa minun toistaa: "Ota sanani todesta tämän kerran ja kokeile Yumeiho-terapiaa." Olen varma, että kaikki vielä arvostavat minua, kun käyvät läpi terapiani.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)