Sairauksien pääteasema

Saijonji Masayuki

BESTSELLER SERIES

Kivun vapautus kuuden vuoden kärsimyksen jälkeen

Oikea hoito on olemassa - Johdanto


Pitkään jatkuneen tuskan lievittäminen: Todellinen hoito on olemassa - Esipuhe

Tokion Katsushikan kaupunginosassa asuva K:n tyttö (26-vuotias) on auttanut isäänsä ylläpitämässä ravintolaa lähellä Aoto-asemaa lukion valmistumisensa jälkeen. Seisomatyön ja viileän sään vaikutuksesta hän alkoi kärsiä selkäkivuista noin 21-vuotiaana. 23-vuotiaana keväällä hän tutustui ja meni naimisiin esitellyn kautta.

Kuitenkin hänen selkänsä kipeytyi hänen häissään. Vaikka hän yritti pitää tilanteen rauhallisena, häämatka oli mahdoton, ja hänen oli palattava kotiin lepäämään.

Neljäntenä päivänä häiden jälkeen välimiehen kautta tuli ilmoitus peruutuksesta. Tutkittiin, että hän oli kiertänyt monia sairaaloita ja yksityisiä hoitolaitoksia, ja syy oli "Emme voi antaa sairasta vaimoa." Sen jälkeen hän jatkoi käyntejä sairaaloihin ja hoitolaitoksiin, mutta tyydyttäviä tuloksia ei saavutettu.

Kolme vuotta myöhemmin tuli uusi avioliittotarjous, mutta K:n tyttö alkoi pelätä samaa tulosta, kun hänen selkänsä alkoi särkeä uudelleen treffien aikana.

Viisi kuukautta häiden jälkeen, vanhempien ja lääkäreiden suosituksesta, hän oli edennyt vaiheeseen, jossa harkittiin leikkausta tai muuta radikaalia hoitoa. Kuitenkin hänellä oli vahva vastahakoisuus vahingoittaa kehoaan. Hän tunsi olonsa pahoittelevaksi kumppanilleen ja pelkäsi, että hänen elämänsä tulee olemaan erilainen.

Tällöin hän sai kuulla "骨盤湧命法" (Kotsuban Yumeiho) olemassaolosta ja tuli minun luokseni, toivoen löytävänsä ratkaisun pitkäaikaiseen tuskaansa. Haastattelun ja fyysisen tutkimuksen tuloksena selvisi, että hänen oikeassa lonkassaan oli siirtymä (poikkeama).

"Ellet korjaa tätä, kaikki muu hoito on turhaa", sanoin hänelle.

K:n tyttö osoitti yllättäen iloisen ilmeen. "Tarkoittaako tämä, että syy on selvitetty?"

Hän oli yllättynyt siitä, että aiemmin hän oli saanut hoitoa ilman selvää syytä. Hänen lantionsa oli siirtynyt kahdella senttimetrillä. Tämä siirtymä korjattiin ensimmäisellä hoitokerralla, ja sen jälkeen hän kävi säännöllisesti kolme kertaa viikossa.

Tällä hetkellä hän on naimisissa ja nauttii onnellisista päivistä. Vaikka hän ajoittain tuntee huolta, hän käy luonani noin kerran kuukaudessa. Kuuden vuoden ajan hänellä ei ole ollut selkäkipuja, jotka vaivasivat häntä ennen avioliittoaan.

Tämänkaltaisia potilaita on lukemattomia. Ihmeellisesti ne, jotka saapuvat suoraan minun luokseni, ovat harvemmassa verrattuna niihin, jotka ovat kiertäneet ympäriinsä ennen kuin saivat tietää minusta. Kutsun tutkimuslaitostani "sairauden päätepysäkiksi" juuri tällaisten syiden vuoksi.

Jos et tiedä, että selkäkivut johtuvat lantion siirtymästä ja yrität vain lievittää kipua, se ei ole mahdollista. Välittömät keinot, kuten lääkärin hoito tai hoito vastaanotolla, eivät voi saada aikaan täydellistä parantumista. Vaikka oireet saattavat väliaikaisesti helpottaa, ne palaavat uudelleen, kunnes perussyyn korjaamiseen puututaan.

Vaikka tässä tekstissä on puhuttu selkäkivuista K:n tytön tapauksen kautta, voidaan sanoa, että lähes kaikki muutkin sairaudet juontavat juurensa lantion poikkeamasta. Siksi hoitokeinot näiden muidenkin sairauksien parantamiseksi ovat täysin samat.

Lantion siirtymä voi olla joko synnynnäinen (syntymästä asti) tai hankittu, mutta jopa niillä, joilla ei ole oireita, on jonkin verran poikkeamaa. Jokapäiväinen elämä johtaa vääjäämättä sairauteen, ja sinun täytyy olla tietoinen siitä. Ellei lantion siirtymää palauteta normaalitilaan mahdollisimman pian, sairaus on käytännössä väistämätön.

Tammikuu 1987

Saijonji Masayuki

(suomennettu ChatGPT-ohjelmaa käyttäen)

YUMEIHO® -menetelmän perustaja  oli Saionji Masayuki – TOKION LÄÄKETIETEELLISEN ENNALTAEHKÄISYN KANSAINVÄLISEN LAITOKSEN perustaja.