"Kuntoutumisen" porsaanreiät, jotka aiheuttavat ongelmien toistumisen

Noin puoli vuotta sitten kotini lähellä asunut 50-vuotias mies kärsi aivoverenkiertohäiriöstä. Onneksi hän selvisi siitä ja lähti sairaalasta oltuaan siellä noin kahden kuukauden ajan. Nopeasti toipuneena vain vähäisin jälkivaikutuksin mies nähtiin usein tekevän kävelyharjoituksia lähistöllä.

Tämä mies samalla joutuisi vaikeuksiin, jotka tulisivat hänelle myöhemmin.

Tämä, muistaakseni, antoi minulle vaikutelman, että länsimaisessa lääketieteessä kutsutussa kuntoutuksessa ei ole henkeä, ja sai minut ihmettelemään, miksi ihmiset eivät ymmärrä, että mitä tehokkaampaa kuntoutus on, sitä todennäköisemmin vaiva uusiutuu.

Kuntoutus, kuten tiedät, on eräänlainen harjoittelu, jonka tarkoituksena on palauttaa halvaantuneiden raajojen toimintoja.

Erityisen huomionarvoista on jalkojen ns. kuntoutusharjoitus muiden vaivojen ohella. Mitä enemmän kävelyharjoittelulla saadaan vaikutuksia, sitä enemmän paino on vinossa kummallakin jalalla, mikä heittää potilaan takaisin "luuston tilaan, joka sallii jalkavaivojen uusiutumisen".

Tämä on syy siihen, miksi potilas joutuu valittamaan: "En uskonut, että jalkani voiman vihdoin palauduttua, menetin sen uudelleen."

Tässä piilee länsimaisen lääketieteen ja muiden oireenmukaisten lääkkeiden rajoitus.

Aivoverenkiertohäiriön esiintymisen tai toistumisen estämiseksi on korjattava koko luuston, erityisesti lonkka- ja niskaluun siirtymä. Ei pidä unohtaa, että tämä vaiva, kuten monet muutkin, juontaa juurensa lonkkaluun siirtymisestä.

Henkilö, jonka oikea lonkka on siirtynyt, siirtää painonsa vasempaan jalkaansa, ja kun taakka tulee liian raskaaksi sietää, hän yleensä kävellessään laahaa vasenta jalkaansa.

Tämä kävelytapa, erityisesti potilailla, joilla on aivoverenkiertohäiriöitä, osoittaa halvaantuneen tilan samalla puolen kehoa.

Yumeiho®-terapialla, joka korjaa lonkkasiirtymiä, voidaan ehkäistä myös muita sairauksia, kuten sydäninfarkti.

Sanon usein läheisille työtovereilleni epäröimättä: "Luota minuun joka tapauksessa ja kokeile sitä. Tulee varmasti aika kiittää minua suosituksen antamisesta."

Tämä perustuu omissa tutkimuksissani saatuihin tietoihin ja kliinisiin kokemuksiin noin 20 vuoden ajalta.

Yumeiho®-terapia ei ainoastaan hillitse uhkaavia kipuja, vaan estää niitä toistumisen ja auttaa palauttamaan erilaisia kehon toimintoja.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)