Tämä menetelmä mahdollistaa kehosi rakenteen korjaamisen

Jotkut lääkärit sanovat nähdessään potilaita: "Koska tämä ongelma johtuu perinnöllisestä tekijöistä, siihen ei ole parannuskeinoa."

Mikä sitten on perinnöllisyys ? Mielestäni se on hankittu rakenne,  joka on vahvistettu lonkkaluiden siirtymällä syntymän yhteydessä.

Synnytyksen jälkeinen ympäristö vaikuttaa suuresti kehon piirteiden syntyyn, mutta lonkkaluun siirtymän tulos on paljon ratkaisevampi.

Näitä tuloksia voidaan kuitenkin muuttaa Hipbone Yumeiho®-terapialla.

Viime aikoina on kiinnitetty huomiota liikalihavuuteen ja vammaisuuteen, yleisheikkouteen ja syöpiin sekä yliherkkyyteen kylmälle, allergialle ja diabetekselle alttiisiin perintötekijöihin. Tällaiset ongelmat eivät kuitenkaan ole enää syynä pelolle.

Myönnän, että jokaisella on omat piirteensä, mutta silti haluaisin tehdä selväksi, että kuka tahansa voi korjata huonon perinnöllisyyden, olipa se kuinka vakava tahansa, jos hän puuttuisi ongelmiinsa perustavanlaatuisella parannuskeinolla.

Se, pystyykö potilas parantamaan perusrakennettaan, riippuu siitä, säilyttääkö hän edelleen synnynnäisen itseparannusvoiman itsessään. Jopa rajallisenakin sen toimiessa voidaan odottaa elpymistä.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)