Näin lonkkaluun siirtyminen aiheuttaa sairauksia

Ajatellaanpa rakennuksen rakennetta. Siinä on perustus, pilarit ja katto. Sanomattakin on selvää, että perustuksen rakentaminen edellyttää vankkaa pohjatyötä.

Jos perustus horjuu, pilarit ja katto horjuvat tai putoavat alas, olivatpa ne kuinka komeat ja ylelliset tahansa.

Sama pätee ihmiskehoon. Perustus vastaa lantion luita ja pilari selkärankaa. Lonkan luut eivät ole paikoillaan, selkäranka taipuu.

Selkäranka, joka koostuu aikuisilla 26 nikamasta, on ihmiskehon liikkuvin osa.

Jos nikamat ovat siirtyneet, se tuo painetta selkärangan keskushermoille ja siten ääreishermojen tyville.

Tämän seurauksena poikkeamat kyseisissä osissa kehittävät kipuja tai häiriöitä hermojen hallitsemissa elimissa ja suolistoissa.

Lisäksi tällainen paine vaikeuttaa siirtymistä ääreishermoista, ja jos se pysyy hallitsemattomana, se voimistaa nikamien siirtymistä.

Lisäksi nikamien siirtymä kutistaa nivelsiteitä ja lihaksia jne., mikä johtaa verisuonten ja hermojen toiminnan heikkenemiseen.

Sitten tapahtuu verenkiertohäiriöitä, jotka estävät veren, imunesteen ja hermojen virtaamisen ja siirtymisen 100-prosenttisesti säännöllisesti, mikä aiheuttaa erilaisia ​​vaivoja.

Nyt kun olen selittänyt tähän asti, saatat ajatella, että verenkiertoelimistön sairaudet voidaan parantaa korjaamalla nikamien siirtymää.

Mutta vastaukseni on "ei", koska lonkat ovat ongelma. Ellei lonkat ole asetettu tiukasti perustaksi, kaikki ponnistelut pylväiden oikaisemiseksi ja katon asentamiseksi uudelleen ovat merkityksettömiä.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)