Modernin lääketieteen terapioiden rajoitukset

Monet instituuttiini tulevat ihmiset valittavat: "Minun rintani tutkittiin sairaalassa, koska minulla oli siellä puristava kipu, mutta lääkärit sanoivat, että sydämessäni ei ole ongelmia, eivätkä tehneet mitään, mitä voisi kutsua terapiaksi."

Nämä tapaukset ovat sydänkohtausoireyhtymiä, jonka diagnosoin ottamalla huomioon potilaiden valittamat oireet, Yumeiho®-terapialla tekemäni lonkkaluun tarkastukset, luun rungon muiden osien siirtymät jne.

Elektrokardiogrammi (EKG), jota sairaalat käyttävät usein sydänkohtauksen saaneiden potilaiden tutkimiseen, voi havaita juuri tällaiseen vaivaan liittyviä merkkejä, jos sitä käytetään juuri kohtaushetkellä, mutta laite ei seuraa niistä merkkejä, kun potilaalla on kiire. akuuttien rintakipujen kanssa, koska kivut häviävät siihen mennessä.

Vaikka EKG pidettiin liikkeessä ympäri vuorokauden, se ei pystynyt tarkkailemaan sydämen epäsäännöllisyyksiä, ellei potilaalla ole juuri silloin kohtausta.

Olen usein kuullut tapauksista, jotka kuolivat palattuaan kotiin sairaalasta sen jälkeen, kun heille kerrottiin, ettei heillä ollut ongelmia, ja jopa ääritapauksista, jotka kuolivat kesken lääkärin tarkastuksen.

Tällaisia tragedioita seuraisi, jos olisit riippuvainen vain sairaaloiden lääkärintarkastusten tuloksista. Sairaalat eivät voi hoitaa autonomista epätasapaino-oireyhtymää, koska niillä ei ole erityistä osastoa, joka hoitaa tällaisen vaivan oireita.

Länsimaisen lääketieteen sairaalat yksinkertaisesti hylkäävät valitukset, kuten "väsyn helposti ja olen aina masentunut".

He eivät pysty jäljittämään valitusten alkuperää ja sanovat vain "Se on sinun mielikuvitustasi. Piristy."

On tosiasia, että jos henkilö ei ole kunnossa, hän olisi ymmällään tällaisesta kylmästä kohtelusta.

Se, mitä länsimainen lääketiede voi tehdä sellaisessa tapauksessa, rajoittuu mielestäni vain kalliiden ravitsemuslääkkeiden tai rauhoittavien lääkkeiden alustavaan jakamiseen.

Jos potilas jätetään pitkäksi aikaa ilman valvontaa, hänestä tulee neuroottinen, eikä hän pysty osallistumaan työhön tai mihinkään muuhun.

On totta, että länsimaisella lääketieteellä ei ole saatavilla parannuskeinoa autonomisen epätasapainon oireyhtymästä kärsiville, jota on nykyään hyvin paljon.

Hipbone Yumeiho®-terapia voi auttaa tällaisissa tapauksissa.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)