Yumeiho®-terapia on turvallinen hoitokeino

Tiedätkö, millaisia vaikutuksia hermosoluihin saa aikaan lonkkakipuja lopettavalla nikama-injektiolla ?

Selkärankainjektion tukkimat hermosolut romahtavat hyvin helposti, mutta kestää jopa seitsemän vuotta, ennen kuin kuolleet solut palautuvat. Injektio ei tee hyvää keholle.

Lisäksi lääkkeet aiheuttavat sivuvaikutuksia riippumatta siitä, kuinka asianmukaisesti niitä otetaan. Monista tällaisista haittavaikutuksista kerrotaan sanomalehdissä jne.

Paljon pahempaa on tilanne, jossa lääkkeitä jaetaan väärin. Aineet, jotka voivat hetkessä muuttua myrkkyiksi, ovat lääkkeille luontaisia. Myös tästä mahdollisuudesta joukkotiedotusvälineet ovat usein raportoineet.

Miksi nykyajan ihmiset ovat riippuvaisia näistä vaarallisista hoidoista? Koska he pyrkivät vain mukavuuteen. Ihmettelen, tietävätkö he, että keskeytymätön mukavuuden tavoittelu johtaa jonakin päivänä takaisinmaksamattomiin velkoihin heidän omalle keholleen.

Hipbone yumeiho®-terapia ei sisällä lääketieteellisiä työkaluja,vaikka itse terapeutin vartaloa voitaisiin kutsua työkaluksi.

Terapeutti tekee käsillään Yumeiho®-terapiaa, käsiä käyttäessään tuntee jäykkyyden, jännityksen ja lämpötilan voimakkuutta, silmiään tutkiakseen potilaan kasvojen ja ihon tasaisuutta ja korviaan kuullakseen hänen valituksen aiheistaan.

Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)