Vain 0,1 prosentilla ihmisistä on normaalit lonkat

Kiinalainen kirjain "lonkka (pohja)" koostuu kahdesta eri laadullisesta tutkimuksesta (ideografia), joista toinen tarkoittaa "lihaa" ja toinen "tärkeää". Sellaisia ​​ ideografisia ilmaisuja kuin "Pohja alhaalla" ja

"Pohja ei ole vakiintunut" kuulee myös usein.


Asento vakiintuneella pohjalla on tärkeämpi kuin mikään muu, kuten pallopelin kotiinjuoksussa, sekä kalligrafiassa ja teeseremoniassa. Tätä ovat yksiselitteisesti korostaneet kaikkien alojen veteraanit ja mestarit.


Lonkkaluut ovat kirjaimellisesti kehon keskeinen osa. Esivanhemmilla, jotka keksivät kiinalaisen kirjaimen, joka tunnistaa pohjat, on täytynyt olla samanlaisia ​​ajatuksia kuin meillä nyt. Luut, jotka muodostavat perustan lantiolle, ovat lonkat, jotka koostuvat kolmesta luusta - oikeasta ja vasemmasta Ossa Coxae (Hipbones, Sciatic Bones, Pubic Bones), Sacral Vertebrae ja Coccyx.


Yllättäen säännöllisesti muodostuneita lonkkaluita löytyy vain yhdellä tai harvemmalla kuin yhdellä henkilöllä 1000:sta. Useimmilla ihmisillä on 1-2 senttimetriä siirtymä lonkkaluissa(si-nivelessä).


Koska ihmiskehon keskeinen perusta on siirtynyt, koko keho ei voi välttyä haitallisilta vaikutuksilta. On erittäin suuri mahdollisuus, että jopa ihmiset, jotka luulevat, että heillä ei ole mitään huolestuttavaa terveydestään ja jotka todella nauttivat hyvästä terveydestä, saattaa olla siirtymä lonkkaluissa.


Tämä siirtymä, jos se ei ole millään tavalla haitallista heidän elämälleen nyt, voimistuu vähitellen ajan kuluessa, eikä se koskaan epäonnistu ilmaantumalla jonakin päivänä sairauksien muodossa.


Toisin sanoen saatat kävellä kohti sairauksia päivä päivältä, vaikka siirtymä on tällä hetkellä rajoitettu minimiin. Se on todella kauhea tosiasia.Lähteet:

Masayuki, Saionji 1990: Hipbone Yumeiho Therapy: Hip Correcting Kneading and Pressing Therapy. Xue Yuan, Peking.

(suomennettu kääntäjää käyttäen)