Sairauksien pääteasema

Selkäkipu kuusi vuotta

......

"Tuolloin kuulin Yumeihon olemassaolosta suullisesti ja tulin luoksesi tunteella, että se on viimeinen oljenkorteni". 

 Haastattelun ja tunnustelun tuloksena havaittiin, että oikeassa lantiossa oli siirtymä .

Jos tätä ei paranneta, kaikki on hyödytöntä.

Sanani saivat yhtäkkiä  hänen ilmeensä kirkkastumaan.

"Kun sanot 'tämän', tarkoitatko, että olet löytänyt selvän syyn?"

"Oli myös yllätys, että tähän asti vaivaani on hoidettu ilman selvää syytä." 

Lantio oli siirtynyt kaksi senttimetriä. Tämä siirtymä palasi alkuperäiseen tilaansa hoidon aikana sinä päivänä, ja siitä eteenpäin kävin sen läpi kolme kertaa viikossa.

"Näytän kasvojani noin kerran kuukaudessa, koska tunnen joskus oloni epävarmaksi, mutta kuusi vuotta kärsimääni selkäkipua ei ole ilmennyt kertaakaan  tähän mennessä, kolmen vuoden jälkeen."

Tällaisia potilaita on lukematon määrä. Tästä syystä kutsun tätä tutkimuslaitosta "sairauden pääteasemaksi".

Jos et tiedä, selkäkipu , joka johtuu lantion kohdistusvirheestä, on oireenmukaista hoitoa  yrittäen poistaa vain kipua.

Täydellistä parannusta on mahdotonta saada lääkärissä tai hoitoklinikalla. Vaikka tila parantuisi tilapäisesti, niin kauan kuin juurella on vaurio, se vain toistuu yhä uudelleen ja uudelleen.

Olen puhunut selkäkivuista esimerkissä, mutta ei ole liioittelua sanoa, että useimmat muut sairaudet tulevat lantion siirtymisestä. Siksi keinot parantaa muita sairauksia samoin kuin alaselkäkipuja ovat täsmälleen samat.

Lantion poikkeamat voivat olla synnynnäisiä (syntymästä lähtien) tai hankittuja, mutta jopa ihmisillä, joilla ei ole tällä hetkellä oireita, on enemmän tai vähemmän epätasapainoa. Meidän on oltava tietoisia siitä, että jokapäiväinen elämämme etenee kohti tulevaa tautia. Ellei lantion siirtymä palaa normaalitilaan mahdollisimman pian, sairaus on taattu.

YUMEIHO® -menetelmän kirjoittaja  oli Saionji Masayuki – TOKION LÄÄKETIETEELLISEN ENNALTAEHKÄISYN KANSAINVÄLISEN LAITOKSEN perustaja.